Junior tanfolyamok

Junior RÚDSPORT és LÉGTORNA tanfolyamainkon megtanulhatjátok a legszuperebb, eddig csak cirkuszban látott trükköket profi oktatóktól! A tanfolyamokra 9-14 éves lányokat várunk, akik szívesen próbálnák ki magukat egy új, izgalmas sportágban!

Junior tanfolyamok

Nem feltétel a sportmúlt, bárki jöhet, aki kedvet érez magában, hogy kipróbáljon egy új, izgalmas, kihívásokkal és sikerélményekkel teli sportágat!

Az sem akadály, ha eddig féltetek a magasban, mert lehetőségetek lesz először talajközelben megtanulni és gyakorolni az elemeket. Profi és kedves edzőinknek köszönhetően mindig biztonságban érezhetitek magatokat a szeren. Továbbá figyelembe vesszük az egyéni képességeket és tudásszintet, ennek megfelelően fejlesztünk mindenkit.

Régebbi csoportjaink már igazi kis családdá kovácsolódtak össze. Közülük jópáran már hazai és nemzetközi versenyeken is sikerrel szerepeltek, rengeteg érmet zsebeltek be. Aki kedvet érez a versenyzéshez később, vállaljuk a felkészítését, de akik nem szeretik a rivaldafényt, azoknak is hamar kedvenc hobbijukká válik a légtorna vagy a rúdfitnesz! Szóval vigyázzatok, mert „függőséget” okoz


 

 

Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial HOOP

Stretching

Légtorna

Aerial SILK

Magánóra

Versenyfelkészítés

NYÍLT NAP

POLE FLOW WORKSHOP

Rúd alapozó

Fotózás

Még több szolgáltatás!