Megnyitottunk!

Óbuda legnagyobb rúdtánc –és balett stúdiója nyílt meg a Kolosy térnél.

Az ARTPOLE STUDIO vezetője Rózsa Csilla balettművész, aki a Balettintézet elvégzése után a düsseldorfi opera híres balettegyüttesének lett a tagja. Növendék korában több balettverseny győztese volt, később főszerepet táncolt a Diótörőben és a Carmen balettváltozatában, majd a düsseldorfi Operaház híres balettegyüttesének tagjaként fellépett a Hattyúk tava, a Csipkerózsika, és más balettekben.

A legendás televíziós, Rózsa György lányának tánctudását, szépségét a televízió képernyőjén is sokszor megcsodálhattuk.

Csilla az ARTPOLE BUDA STUDIO-ban balettet tanít kezdőknek és haladóknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A manapság elképesztően divatba jött rúdtánc alapelemeit illetve magasabb színvonalú mozdulatsorait neves edzőktől, oktatóktól sajátíthatják el a jelentkezők a stúdió elegáns nagytermében.

Mi az oka a rúdtánc felfokozott sikerének?

Akik sportolni, versenyezni szeretnek, azt mondják, hogy a rúdtánc mára már nem a bárok izgató látványossága, hanem elfogadott sportág, amelynek hivatalos országos, Európa ill. világbajnokságát rendszeresen megrendezik. Ezeken a forró hangulatú versenyeken a magyar rúdtáncosok nagyszerű sikereket aratnak.

A tömeges jelentkezéseket az asszonyok, lányok azzal magyarázzák, hogy a rúdtánc tréningek során edzettebbek, karcsúbbak, kecsesebbek, elegánsabb és vágykeltőbb mozgásúak lettek. Sokan megemlítik, hogy a rúdtánc segített nekik párjuk meghódításában, visszahódításában is.

Több híresség – például Détár Enikő, Fésűs Nelly, Molnár Andrea a Szombat esti láz győztese - már kipróbálta az ARTPOLE STUDIO-ban a rúdtáncot.

Az ARTPOLE STUDIO azokat is szeretettel várja, akik a légtornát (aerial hoop, aerial silk), balettet, stretchinget vagy más táncos óráinkat szeretnék kipróbálni illetve rendszeresen gyakorolni. 

Megnyitottunk!
Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial HOOP

Stretching

Légtorna

Aerial SILK

Magánóra

Pole Choreo

Versenyfelkészítés

POLE ART WORKSHOP

Fotózás

Lánybúcsú

Még több szolgáltatás!