Rúdtánc — 2018.03.27

ÓraRúdtánc
Szintkezdő
Dátum2018.03.27 (Kedd)
Kezdés17:45
Befejezés18:45
Hossz60 perc
Férőhelyek4 személy
Szabad helyNincs szabad hely!
RuházatFeszes rövidnadrág (sort) és top

Kezdőknek nem szükséges a nagyon rövid nadrág, de fontos a térdeket szabadon hagyni. Továbbá ők vehetnek egy testre simuló pólót a top fölé.

Az órákon mezítláb gyakorlunk
Már nem lehet jelentkezni!

Terem

Rúdtánc terem

Rúdtánc terem

Gyönyörű, tágas, világos, tiszta termekkel várunk Benneteket!

A rúdtánc teremben jelenleg 8 rúd áll rendelkezésetekre, 4 statikus és 4 forgó. A rudak távol helyezkednek el egymástól, illetve a faltól, így mindenkinek kényelmesen van helye a gyakorlásra, nem ütközünk össze egymással.A nagy tükörfelület lehetővé teszi, hogy jól lássuk magunkat edzés közben, és a teret még tágasabbá varázsolja. 

Edző

Rózsa Csilla

Rózsa Csilla, stúdióvezető

A Magyar Táncművészeti Főiskola Balettművész szakán szereztem diplomát 2003-ban. Főiskolai éveim alatt már olyan darabokban táncolhattam főszerepeket, mint a Diótörő, vagy a Carmen c. balett. Részt vettem rangos külföldi kurzusokon (North Carolina School of the Arts, a drezdai Palucca Schule, és a spanyolországi Alicia Alonso Dance Foundation) és indultam számos hazai és nemzetközi balettversenyen, ahol több díjat is nyertem (2000 - 4. ÖTR Contest Wien 2. hely, 1997 - Magyar Táncművészeti Főiskola háziverseny 1. hely, 1998 - Tánciskolák Nemzetközi Versenye (Pécs) 1. hely).

Közvetlenül a Főiskola elvégzése után leszerződtetett a düsseldorfi Operaház, ahol a balettegyüttes számos darabjában felléptem (Hattyúk tava, Petruska, West Side Story, Carmina Burana, Csipkerózsika, stb.).

Mikor visszatértem Magyarországra a Budapest Táncművészeti Stúdió balettmestere lettem. Később táncoltam Markó Ivánnál, a Magyar Fesztivál Balettnél, valamint tanítottam gyerekeknek is balettet. 2016-ban elvégeztem a Magyar Táncművészeti Főiskola Pedagógus-képző Intézetének MA szakát.

A balett befejezése után ismerkedtem meg a rúdtánccal, majd a légtornával. Mindkettő szerelem volt első látásra. Légtornában Magyar Bajnoki címet szereztem 2019ben, gyermekem születése után azonban inkább a stúdió háttérmunkáira összpontosítok, de olykor beugrom helyettesíteni vagy segíteni az órákat.

Célom, hogy az Artpole Studio olyan kis sziget legyen a rohanó hétköznapokban, ahol mindenki pár órára elszakad napi gondjaitól, önfeledten szórakozzon, miközben egy élvezetes, szórakoztató testmozgást kínálunk számára, illetve hogy lehetőséget biztosítsunk azoknak is, akik később komolyabb szinten is szeretnék űzni a rúdtáncot.

 

Szolgáltatások

Rúdtánc

AERIAL HOOP / légtor…

Stretching

AERIAL SILK / légtor…

Magánóra

Versenyfelkészítés

RÚDFITNESZ gyerek

LÉGTORNA gyerek

POLE FLOW WORKSHOP

Baby on Board torna

Gyakorló óra

Még több szolgáltatás!