Aerial HOOP — 2019.02.11

ÓraAerial HOOP
Szinthaladó
Dátum2019.02.11 (Hétfő)
Kezdés19:00
Befejezés20:00
Hossz60 perc
Férőhelyek8 személy
Szabad hely4 személynek
Ruházathosszú, testhez álló nadrág, póló, lábmelegítő.
Már nem lehet jelentkezni!

Terem

Balett terem

Balett terem

Gyönyörű, tágas, világos, tiszta termekkel várunk Benneteket!

A hófehér balett-termet speciális fehér balettpadló borítja. A nagy tükörfelület lehetővé teszi, hogy jól lássuk magunkat edzés közben, és a teret még tágasabbá varázsolja. Körben a falra balettrudak vannak felszerelve. Óriási ablakok teszik a termet még világosabbá.

A balett-teremben a balettórákon kívül stretching és légtorna edzéseken (aerial hoop, aerial silk/tissue) vehettek részt! 

Edző

Rózsa Csilla

Rózsa Csilla, stúdióvezető

A Magyar Táncművészeti Főiskola Balettművész szakán szereztem diplomát 2003-ban. Főiskolai éveim alatt már olyan darabokban táncolhattam főszerepeket, mint a Diótörő, vagy a Carmen c. balett. Részt vettem rangos külföldi kurzusokon (North Carolina School of the Arts, a drezdai Palucca Schule, és a spanyolországi Alicia Alonso Dance Foundation) és indultam számos hazai és nemzetközi balettversenyen, ahol több díjat is nyertem (2000 - 4. ÖTR Contest Wien 2. hely, 1997 - Magyar Táncművészeti Főiskola háziverseny 1. hely, 1998 - Tánciskolák Nemzetközi Versenye (Pécs) 1. hely).

Közvetlenül a Főiskola elvégzése után leszerződtetett a düsseldorfi Operaház, ahol a balettegyüttes összes akkori darabjában felléptem (Hattyúk tava, Petruska, West Side Story, Carmina Burana, Csipkerózsika, stb.).

Mikor visszatértem Magyarországra a Budapest Táncművészeti Stúdió balettmestere lettem. Később táncoltam itthon a Magyar Fesztivál Balettnél, valamint tanítottam kisebbeknek is balettet. 2016-ban elvégeztem a Magyar Táncművészeti Főiskola Pedagógus-képző Intézetének MA szakát.

A rúdtánc szerelem volt első gyakorlásra. Célom, hogy az Artpole Studio olyan kis sziget legyen a rohanó hétköznapokban, ahol mindenki pár órára elszakad napi gondjaitól, önfeledten szórakozzon, miközben egy élvezetes, szórakoztató testmozgást kínálunk számára, illetve hogy lehetőséget biztosítsunk azoknak is, akik később komolyabb szinten is szeretnék űzni a rúdtáncot.

Az Artpole Studio-ban jelenleg rúdtánc órákat tartok kezdőknek és haladóknak egyaránt. 

Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial HOOP

Stretching

Légtorna

Aerial SILK

Magánóra

Versenyfelkészítés

Még több szolgáltatás!