Aerial HOOP — 2019.11.15

ÓraAerial HOOP
Szinthaladó
Dátum2019.11.15 (Péntek)
Kezdés16:30
Befejezés17:30
Hossz60 perc
Férőhelyek8 személy
Szabad hely2 személynek
Ruházathosszú, testhez álló nadrág, póló, lábmelegítő.
Már nem lehet jelentkezni!

Terem

Balett terem

Balett terem

Gyönyörű, tágas, világos, tiszta termekkel várunk Benneteket!

A hófehér balett-termet speciális fehér balettpadló borítja. A nagy tükörfelület lehetővé teszi, hogy jól lássuk magunkat edzés közben, és a teret még tágasabbá varázsolja. Körben a falra balettrudak vannak felszerelve. Óriási ablakok teszik a termet még világosabbá.

A balett-teremben a balettórákon kívül stretching és légtorna edzéseken (aerial hoop, aerial silk/tissue) vehettek részt! 

Edző

Segui-Fábián Eszter „Eszti”

Eszti 2015-ben vendégként érkezett a stúdiónkba. Kiemelkedő tehetsége hamar megmutatkozott a rúdsportban és légtornában egyaránt. 2016-ban már indult a székesfehérvári Országos Légtorna Bajnokságon, ahol junior kategóriában ezüstérmes lett. Eszti később nemcsak egyéni, hanem duó kategóriában is versenyzett Császár Adrienn párjaként. Kettősük már az első országos versenyükön aranyérmes lett, majd az Aleska Aerial versenyen is a dobogó tetejére állhattak. Sikerüknek hamar híre ment, és 2016-ban meghívták őket a nemzetközi Pole Theatre verseny vendégfellépőiként, ahol Eszti 2017-ben szólóban is tartott egy lélegzetelállító bemutatót. Eszter fiatal kora ellenére egy nagyon tudatos és felkészült edző, aki minden órájára új trükkökkel várja a karika szerelmeseit. 

Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial HOOP

Stretching

Légtorna

Aerial SILK

Magánóra

Versenyfelkészítés

Még több szolgáltatás!