Rúdtánc — 2019.11.19

ÓraRúdtánc
Szintvegyes
Dátum2019.11.19 (Kedd)
Kezdés20:00
Befejezés21:00
Hossz60 perc
Férőhelyek10 személy
Szabad hely6 személynek
RuházatFeszes rövidnadrág (sort) és top

Kezdőknek nem szükséges a nagyon rövid nadrág, de fontos a térdeket szabadon hagyni. Továbbá ők vehetnek egy testre simuló pólót a top fölé.

Az órákon mezítláb gyakorlunk
Már nem lehet jelentkezni!

Terem

Rúdtánc terem

Rúdtánc terem

Gyönyörű, tágas, világos, tiszta termekkel várunk Benneteket!

A rúdtánc teremben jelenleg 8 rúd áll rendelkezésetekre, 4 statikus és 4 forgó. A rudak távol helyezkednek el egymástól, illetve a faltól, így mindenkinek kényelmesen van helye a gyakorlásra, nem ütközünk össze egymással.A nagy tükörfelület lehetővé teszi, hogy jól lássuk magunkat edzés közben, és a teret még tágasabbá varázsolja. 

Edző

Bódi Gyöngyi „Gyöngyi”

Gyöngyi 2019 óta tanít az Artpole Studio-ban, hivatalos tanári diplomáját ebben az évben szerezte meg. Mind a rúdsport, a légtorna és a tanítás terén is nagy gyakorlata van. Jelenleg is részt vesz versenyeken, rúdsportban a világranglista 10. helyén áll master 50+ kategóriában. 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban is aranyérmes volt a Rúdsport Magyar Bajnokságon elit master 50+ kategóriában. 

Nagyon szeret gyerekekkel foglalkozni, de minden korosztály szívesen vesz részt az óráin. Pozitív életszemlélete és vidámsága azonnal átragad mindenkire, egy nehéz munkanap után is garantáltan nevetve mennek haza vendégei az óráiról. Szereti az elemeket összefűzni, és folyamatos munkára sarkallja a tanítványokat, akik mindig kellemesen elfáradnak nála. 

Egy hosszabb interjút itt olvashattok vele: http://artpole.hu/hir/sosem_keso_elkezdeni/

 

Szolgáltatások

Rúdtánc

AERIAL HOOP / légtor…

Stretching

AERIAL SILK / légtor…

Magánóra

Versenyfelkészítés

RÚDFITNESZ gyerek

LÉGTORNA gyerek

POLE FLOW WORKSHOP

Baby on Board torna

Fotózás

Még több szolgáltatás!