AERIAL HOOP / légtorna — 2019.12.18

ÓraAERIAL HOOP / légtorna
Dátum2019.12.18 (Szerda)
Kezdés16:30
Befejezés17:30
Hossz60 perc
Férőhelyek8 személy
Szabad hely6 személynek
Ruházathosszú, testhez álló nadrág, top és testre simuló póló
Már nem lehet jelentkezni!

Terem

Balett terem

Balett terem

Gyönyörű, tágas, világos, tiszta termekkel várunk Benneteket!

A hófehér balett-termet speciális fehér balettpadló borítja. A nagy tükörfelület lehetővé teszi, hogy jól lássuk magunkat edzés közben, és a teret még tágasabbá varázsolja. Körben a falra balettrudak vannak felszerelve. Óriási ablakok teszik a termet még világosabbá.

A balett-teremben a balettórákon kívül stretching és légtorna edzéseken (aerial hoop, aerial silk/tissue) vehettek részt! 

Edző

Segui-Fábián Eszter „Eszti”

Eszti 2015-ben vendégként érkezett a stúdiónkba. Kiemelkedő tehetsége hamar megmutatkozott a rúdsportban és légtornában egyaránt. 2016-ban már ezüstérmet nyert a székesfehérvári Országos Légtorna Bajnokságon. Eszti később nemcsak egyéni, hanem duó kategóriában is versenyzett Császár Adrienn párjaként. Kettősük már az első országos versenyükön aranyérmes lett, majd az Aleska Aerial versenyen is a dobogó tetejére állhattak. Sikerüknek hamar híre ment, és 2016-ban meghívták őket a nemzetközi Pole Theatre verseny vendégfellépőiként, ahol Eszti  szólóban is tartott egy lélegzetelállító bemutatót. Azóta minden évben vendégszerplője ennek a rangos eseménynek, olyan sztárok közt, mint a Cirque du Soleil sztárja, Saolo Sarmiento, a rúdtánc királynőjeként emlegetett Sarah Scott vagy az extrém stílusa miatt világhírű Yvonne Smink. Eszter fiatal kora ellenére egy nagyon tudatos és felkészült edző, aki minden órájára új trükkökkel várja a karika szerelmeseit. A 2019-es kanadai világbajnokságra ő készítette fel a hazánkat képviselő két légtornászt; Fábián Csengét és Szende Dórit, akik mindeketten a 10 legjobb versenyző közé jutottak. Profik és amatőrök egyaránt megtalálják számításukat az óráján, jófej, de kemény edző, akinek mára igazi kis rajongótábora alakult a növendékeiből. 

Szolgáltatások

Rúdtánc

AERIAL HOOP / légtor…

Stretching

AERIAL SILK / légtor…

Magánóra

Versenyfelkészítés

RÚDFITNESZ gyerek

LÉGTORNA gyerek

POLE FLOW WORKSHOP

Baby on Board torna

Gyakorló óra

Még több szolgáltatás!