Rúdtánc — 2020.08.13

ÓraRúdtánc
Dátum2020.08.13 (Csütörtök)
Kezdés19:00
Befejezés20:00
Hossz60 perc
Férőhelyek8 személy
Szabad hely1 személynek
RuházatFeszes rövidnadrág (sort) és top

Kezdőknek nem szükséges a nagyon rövid nadrág, de fontos a térdeket szabadon hagyni. Továbbá ők vehetnek egy testre simuló pólót a top fölé.

Az órákon mezítláb gyakorlunk
Már nem lehet jelentkezni!

Terem

Rúdtánc terem

Rúdtánc terem

Gyönyörű, tágas, világos, tiszta termekkel várunk Benneteket!

A rúdtánc teremben jelenleg 8 rúd áll rendelkezésetekre, 4 statikus és 4 forgó. A rudak távol helyezkednek el egymástól, illetve a faltól, így mindenkinek kényelmesen van helye a gyakorlásra, nem ütközünk össze egymással.A nagy tükörfelület lehetővé teszi, hogy jól lássuk magunkat edzés közben, és a teret még tágasabbá varázsolja. 

Edző

Németh Dominika „Domi”

Domi 2015-től a csapatunk tagja. Rúdtánc, aerial hoop és stretching órákat tart. A tánctanulást 5 évesen kezdte, majd a Honvéd Sportregyesület tagja lett, mint versenyaerobic táncos. A versenysport mellett tanult hiphopot, akrobatikát, a lovaglást és a kettlebellt. Sportmúltjának köszönhetően fél év rudazás után a 2015-ös Pole Artistic versenyen az előkelő 5. helyen végzett. Az Országos Rúdsport Bajnokságon Siegler Szandrával ezüstérmet nyertek duó kategóriában. Ezzel kvalifikálták magukat a 2016-os londoni világbajnokságra, melyen szintén bizonyították, hogy rövid idő alatt is óriási sikereket lehet elérni ebben a szép, nőies sportban. Domi a Ninja Warriorban is próbára tette erejét. Folyamatosan képzi magát, szeretne újabb versenyeken részt venni. Domi edzői szakképesítését az IWI Fitness Instruktori szakán szerezte meg. Hatha jóga oktatói és gerincterápiás tréner képesítéssel is büszkélkedhet. A tanítást nagyon élvezi, szeret emberekkel foglalkozni, igazi pörgős, vidám lány, akinek köszönhetően minden óra a legjobb hangulatban telik:)

Szolgáltatások

Rúdtánc

AERIAL HOOP / légtor…

Stretching

AERIAL SILK / légtor…

Magánóra

Versenyfelkészítés

RÚDFITNESZ gyerek

LÉGTORNA gyerek

POLE FLOW WORKSHOP

Baby on Board torna

Gyakorló óra

Még több szolgáltatás!