JUNIOR légtorna — 2020.10.20

ÓraJUNIOR légtorna
SzintKEZDŐ
Dátum2020.10.20 (Kedd)
Kezdés16:20
Befejezés17:20
Hossz60
Férőhelyek8 személy
Szabad hely3 személynek
RuházatAz órákra hosszú stretch nadrágban és testhez simulós pólóban ajánlott a részvétel. Lezserebb öltözetben felcsavarodhattok a karikára, rövidnadrágban vagy topban pedig ledörzsöli a szer a bőrötöket!
Már nem lehet jelentkezni!

Terem

Balett terem

Balett terem

Gyönyörű, tágas, világos, tiszta termekkel várunk Benneteket!

A hófehér balett-termet speciális fehér balettpadló borítja. A nagy tükörfelület lehetővé teszi, hogy jól lássuk magunkat edzés közben, és a teret még tágasabbá varázsolja. Körben a falra balettrudak vannak felszerelve. Óriási ablakok teszik a termet még világosabbá.

A balett-teremben a balettórákon kívül stretching és légtorna edzéseken (aerial hoop, aerial silk/tissue) vehettek részt! 

Edző

Segui-Fábián Eszter „Eszti”

Eszti 2015-ben vendégként érkezett a stúdiónkba. Kiemelkedő tehetsége hamar megmutatkozott a rúdsportban és légtornában egyaránt. 2016-ban már ezüstérmet nyert a székesfehérvári Országos Légtorna Bajnokságon. Eszti később nemcsak egyéni, hanem duó kategóriában is versenyzett Császár Adrienn párjaként. Kettősük már az első országos versenyükön aranyérmes lett, majd az Aleska Aerial versenyen is a dobogó tetejére állhattak. Sikerüknek hamar híre ment, és 2016-ban meghívták őket a nemzetközi Pole Theatre verseny vendégfellépőiként, ahol Eszti  szólóban is tartott egy lélegzetelállító bemutatót. Azóta minden évben vendégszerplője ennek a rangos eseménynek, olyan sztárok közt, mint a Cirque du Soleil sztárja, Saolo Sarmiento, a rúdtánc királynőjeként emlegetett Sarah Scott vagy az extrém stílusa miatt világhírű Yvonne Smink. Eszter fiatal kora ellenére egy nagyon tudatos és felkészült edző, aki minden órájára új trükkökkel várja a karika szerelmeseit. A 2019-es kanadai világbajnokságra ő készítette fel a hazánkat képviselő két légtornászt; Fábián Csengét és Szende Dórit, akik mindeketten a 10 legjobb versenyző közé jutottak. Profik és amatőrök egyaránt megtalálják számításukat az óráján, jófej, de kemény edző, akinek mára igazi kis rajongótábora alakult a növendékeiből. 

Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial HOOP

Stretching

Légtorna

Aerial SILK

Magánóra

Versenyfelkészítés

Tánc

JUNIOR légtorna

Fotózás

Lánybúcsú

Még több szolgáltatás!