Stretching — 2021.06.14

ÓraStretching
Dátum2021.06.14 (Hétfő)
Kezdés17:45
Befejezés18:45
Hossz60 perc
Férőhelyek7 személy
Szabad helyNincs szabad hely!
Ruházatkényelmes nadrág, póló vagy top, zokzni
Már nem lehet jelentkezni!

Terem

Balett terem

Balett terem

Gyönyörű, tágas, világos, tiszta termekkel várunk Benneteket!

A hófehér balett-termet speciális fehér balettpadló borítja. A nagy tükörfelület lehetővé teszi, hogy jól lássuk magunkat edzés közben, és a teret még tágasabbá varázsolja. Körben a falra balettrudak vannak felszerelve. Óriási ablakok teszik a termet még világosabbá.

A balett-teremben a balettórákon kívül stretching és légtorna edzéseken (aerial hoop, aerial silk/tissue) vehettek részt! 

Edző

Váradi Orsolya „Orsi”

Orsi az Artpole Studioban kezdett rúdtáncolni. Egy év alatt eljutott az Országos Bajnokságig, ahol amatőr kategóriában 40 versenyző közül 5. helyen végzett. A 2018-as Pole Theatre versenyen már a dráma kategória 5 döntőse között ünnepelhettük. A rúdtánc mellett folyamatosan képezte magát légtornából és balettból is. Stúdiónk egyik büszkesége, akinek a versenyzés mellett a tanítás régóta fontos tervei között szerepelt. Orsi a Testnevelési Egyetem humánkineziológia szakán szerzett diplomát, emellett elvégezte az IWI sportoktatói képzését testépítés-fitnesz szakon. Tanítványai több alkalommal is álltak már dobogón országos versenyeken. Modern táncos múltjának köszönhetően a rúdtáncot is művészi oldalról közelíti meg. Magánórákon és csoportos óráinkon is találkozhattok vele, és biztos, hogy kihozza belőletek a maximumot! 

Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial HOOP

Stretching

Légtorna

Magánóra

Versenyfelkészítés

Fotózás

Még több szolgáltatás!