Rúdtánc — 2021.06.17

ÓraRúdtánc
Dátum2021.06.17 (Csütörtök)
Kezdés10:00
Befejezés11:00
Hossz60 perc
Férőhelyek8 személy
Szabad hely5 személynek
RuházatFeszes rövidnadrág (sort) és top

Kezdőknek nem szükséges a nagyon rövid nadrág, de fontos a térdeket szabadon hagyni. Továbbá ők vehetnek egy testre simuló pólót a top fölé.

Az órákon mezítláb gyakorlunk

Terem

Rúdtánc terem

Rúdtánc terem

Gyönyörű, tágas, világos, tiszta termekkel várunk Benneteket!

A rúdtánc teremben jelenleg 8 rúd áll rendelkezésetekre, 4 statikus és 4 forgó. A rudak távol helyezkednek el egymástól, illetve a faltól, így mindenkinek kényelmesen van helye a gyakorlásra, nem ütközünk össze egymással.A nagy tükörfelület lehetővé teszi, hogy jól lássuk magunkat edzés közben, és a teret még tágasabbá varázsolja. 

Edző

Váradi Orsolya „Orsi”

Orsi az Artpole Studioban kezdett rúdtáncolni. Egy év alatt eljutott az Országos Bajnokságig, ahol amatőr kategóriában 40 versenyző közül 5. helyen végzett. A 2018-as Pole Theatre versenyen már a dráma kategória 5 döntőse között ünnepelhettük. A rúdtánc mellett folyamatosan képezte magát légtornából és balettból is. Stúdiónk egyik büszkesége, akinek a versenyzés mellett a tanítás régóta fontos tervei között szerepelt. Orsi a Testnevelési Egyetem humánkineziológia szakán szerzett diplomát, emellett elvégezte az IWI sportoktatói képzését testépítés-fitnesz szakon. Tanítványai több alkalommal is álltak már dobogón országos versenyeken. Modern táncos múltjának köszönhetően a rúdtáncot is művészi oldalról közelíti meg. Magánórákon és csoportos óráinkon is találkozhattok vele, és biztos, hogy kihozza belőletek a maximumot! 

Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial HOOP

Stretching

Légtorna

Magánóra

Versenyfelkészítés

Fotózás

Még több szolgáltatás!