Aerial HOOP — 2021.06.17

ÓraAerial HOOP
SzintKEZDŐ
Dátum2021.06.17 (Csütörtök)
Kezdés19:00
Befejezés20:00
Hossz60 perc
Férőhelyek8 személy
Szabad hely5 személynek
Ruházathosszú, testhez álló nadrág, top és testre simuló póló

Terem

Balett terem

Balett terem

Gyönyörű, tágas, világos, tiszta termekkel várunk Benneteket!

A hófehér balett-termet speciális fehér balettpadló borítja. A nagy tükörfelület lehetővé teszi, hogy jól lássuk magunkat edzés közben, és a teret még tágasabbá varázsolja. Körben a falra balettrudak vannak felszerelve. Óriási ablakok teszik a termet még világosabbá.

A balett-teremben a balettórákon kívül stretching és légtorna edzéseken (aerial hoop, aerial silk/tissue) vehettek részt! 

Edző

Bódi Gyöngyi „Gyöngyi”

Gyöngyi 2019 óta tanít az Artpole Studio-ban, hivatalos tanári diplomáját ebben az évben szerezte meg. Mind a rúdsport, a légtorna és a tanítás terén is nagy gyakorlata van. Jelenleg is részt vesz versenyeken, rúdsportban a világranglista 10. helyén áll master 50+ kategóriában. 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban is aranyérmes volt a Rúdsport Magyar Bajnokságon elit master 50+ kategóriában. 

Nagyon szeret gyerekekkel foglalkozni, de minden korosztály szívesen vesz részt az óráin. Pozitív életszemlélete és vidámsága azonnal átragad mindenkire, egy nehéz munkanap után is garantáltan nevetve mennek haza vendégei az óráiról. Szereti az elemeket összefűzni, és folyamatos munkára sarkallja a tanítványokat, akik mindig kellemesen elfáradnak nála. 

Egy hosszabb interjút itt olvashattok vele: http://artpole.hu/hir/sosem_keso_elkezdeni/

 

Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial HOOP

Stretching

Légtorna

Magánóra

Versenyfelkészítés

Fotózás

Még több szolgáltatás!