Aerial HOOP

Aerial HOOP

Az aerial hoop a légtorna egy divatos, egyre szélesebb körben népszerű, különleges és vonzó mozgásforma. Egyik fő eszköze, a mennyezetről lelógó karika (aerial hoop), mely különleges pózok, nőies mozdulatok, látványos elemek és trükkök végrehajtására alkalmas.

Ezt az edzésformát csoportos és magánórák keretében is kipróbálhatjátok, gyakorolhatjátok nálunk. Az edzések 60 percesek, melyek bemelegítésből, nyújtásból, erősítésből és trükkök, koreográfiák elsajátításából állnak különböző edzettségi szinteknek megfelelően. A légtorna erősíti és nyújtja az izmokat, növeli az állóképességet és a rugalmasságot, mozgásotok sokkal nőiesebb lesz általa.

A karikán végzett akrobatikus gyakorlatokból álló edzések végeztével személyre szabott nyújtási feladatokat kaptok, amelyekkel tovább növelhetitek hatékonyságotokat a sportban. 

Egy karikán maximum 2 ember gyakorolhat. A létszámot annak érdekében limitáljuk, hogy mindenkinek elég idő jusson a gyakorlásra, és az edző is egyformán figyelhessen rátok.

Ezt az elképesztő sikerű új edzésformát a cirkuszok, az artistamutatványok ihlették, de a légtornához előzetes képzettség, komoly sportmúlt nem szükséges – bárki elkezdheti.

Ha kíványcsiak vagytok arra milyen nálunk egy első karikaóra, az alábbi linkeken olvashattok róla: 

http://www.vous.hu/hir/20160805-aerial-hoop-edzesforma-teszt-kiprobaltuk-beszamolo

http://www.ridikul.hu/2017/01/18/elkepesztoen-noies-es-extrem-kiprobaltuk-az-aerial-hoopot/

Itt láthattok gyönyörű karikagyakorlatot Elena Gatilova előadásában: 

https://www.youtube.com/watch?v=k7txeqiCo1I

 

Az edzés hossza

60 perc

Ajánlott ruházat

hosszú, testhez álló nadrág, póló, lábmelegítő.