JUNIOR légtorna

JUNIOR légtorna

Junior légtorna órák

ÉVKEZDÉSI AKCIÓ!

SZEPTEMBERBEN AZ ELSŐ PRÓBAALKALOM MINDÖSSZE 990 FT!

Szeptembertől indulnak kezdő gyermek AERIAL HOOP (légi karika) óráink, melyekre 9-14 éves korú lányok jelentkezését várjuk. Nem feltétel a sportmúlt, bárki jöhet, aki kedvet érez magában, hogy kipróbáljon egy új, izgalmas, kihívásokkal és sikerélményekkel teli sportágat!

Az sem akadály, ha eddig féltetek a magasban, mert lehetőségetek lesz először talajközelben megtanulni és gyakorolni az elemeket. Profi és kedves edzőinknek köszönhetően mindig biztonságban érezhetitek magatokat a szeren. Továbbá figyelembe vesszük az egyéni képességeket és tudásszintet, ennek megfelelően fejlesztünk mindenkit.

Régebbi csoportjaink már igazi kis családdá kovácsolódtak össze. Közülük jópáran már hazai és nemzetközi versenyeken is sikerrel szerepeltek, rengeteg érmet zsebeltek be. Aki kedvet érez a versenyzéshez később, vállaljuk a felkészítését, de akik nem szeretik a rivaldafényt, azoknak is hamar kedvenc hobbijukká válik a légtorna. Szóval vigyázzatok, mert „függőséget” okoz

Az edzés hossza

60

Ajánlott ruházat

Az órákra hosszú stretch nadrágban és testhez simulós pólóban ajánlott a részvétel. Lezserebb öltözetben felcsavarodhattok a karikára, rövidnadrágban vagy topban pedig ledörzsöli a szer a bőrötöket!