Légtorna Junior

Légtorna Junior

Szeptembertől indulnak kezdő gyermek AERIAL HOOP (karika) óráink, melyekre 9-14 éves korú lányok jelentkezését várjuk. Nem feltétel a sportmúlt, bárki jöhet, aki kedvet érez magában, hogy kipróbáljon egy új, izgalmas, kihívásokkal és sikerélményekkel teli sportágat! Olyan látványos trükköket és koreográfiákat tanulhattok meg, amiket eddig csak cirkuszban láttatok. 

Az sem akadály, ha eddig féltetek a magasban, mert lehetőségetek lesz először talajközelben megtanulni és gyakorolni az elemeket. Profi és kedves edzőinknek köszönhetően mindig biztonságban érezhetitek magatokat a szeren. Továbbá figyelembe vesszük az egyéni képességeket és tudásszintet, ennek megfelelően fejlesztünk mindenkit.

Régebbi csoportjaink már igazi kis családdá kovácsolódtak össze. Közülük jópáran már hazai és nemzetközi versenyeken is sikerrel szerepeltek, rengeteg érmet zsebeltek be. Aki kedvet érez a versenyzéshez később, vállaljuk a felkészítését, de akik nem szeretik a rivaldafényt, azoknak is hamar kedvenc hobbijukká válik a légtorna. Szóval vigyázzatok, mert „függőséget” okoz

Az edzés hossza

60 perc

Ajánlott ruházat

Hosszú cicanadrág és testhez simuló póló