Újranyitás utáni rendkívüli tájékoztató!

Kedves Vendégeink! 

Május 11-én újranyitjuk kapuinkat! A fennálló helyzet miatt, rendkívüli higiéniai és egyéb szabályokat vezettünk be, melyek betartását nagyon szigorúan vesszük! Kérünk Benneteket, hogy a közös érdekeket figyelembe véve alaposan olvassátok át az alábbi néhány pontot, melyekkel kiegészült Házirendünk! 

 

Újranyitás utáni rendkívüli tájékoztató!
 1. Csak EGÉSZSÉGESEN lehet átlépni a stúdió küszöbét!
 2. Azokat a vendégeinket, akik az elmúlt hónapban KÜLFÖLDÖN tartózkodtak, továbbra is kérjük, hogy maradjanak otthon hazatérésük után minimum 2 hétig!
 3. ÉRKEZÉS/TÁVOZÁS csak  a megadott idősávokban lehetséges! Aki korábban érkezik, kérjük, az UTCÁN várakozzon, ne a terem előtti folyosón! Vigyázunk a lakók egészségére és nyugalmára is!
 4. Kérjük, LIFT helyett a LÉPCSŐT használjátok!
 5. Belépésnél azonnali FERTŐTLENÍTÉS szükséges, ezt az itt tartózkodás alatt ismételjétek meg több alkalommal is!
 6. Csak SAJÁT RÚDTÖRLŐ törölközővel lehet bemenni a terembe! Amennyiben otthon hagyjátok, NEM vehettek részt az órán! Kölcsönkérni, és másét használni szigorúan TILOS!
 7. Jógaszőnyeget CSAK azoknak tudunk biztosítani, akik hoznak nagy törölközőt is!
 8. Az órákra törölközőn és saját névvel ellátott magnézián kívül semmi mást NEM lehet bevinni (telefon, pénztárca, kulcs, stb). Az értékmegőrző szekrényekben kell hagyni minden cuccotokat (kivétel cipő)! CIPŐSSZEKRÉNY használata kötelező!
 9. Amennyiben lehetséges, a ruha alá vegyétek fel az edző ruhátokat, hogy az öltözőben minél kevesebb időt kelljen eltölteni!
 10. Kísérőknek a stúdió területére belépni TILOS!
 11. Az órákra PONTOSAN kell érkezni (későket NEM engedünk be) és az óra végén azonnal el kell hagyni a termet, hogy a szünetben elvégezhessük a szükséges intézkedéseket (szellőztetés, fertőtlenítés)
 12. Belépésetekkel és jelentkezésetekkel elfogadjátok a Felhasználási feltételeket és a Házirend kiegészítő pontjait is!

 Köszönjük megértéseteket!

Szíves együttműködésetekben bízva

Rózsa Csilla, az Artpole Studio vezetője

Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial HOOP

Stretching

Légtorna

Aerial SILK

Magánóra

Versenyfelkészítés

Tánc

Fotózás

Lánybúcsú

Fellépések

Még több szolgáltatás!