Kik vagyunk?

Az ARTPOLE STUDIO Buda legkedveltebb RÚDTÁNC és LÉGTORNA stúdiója! De mi a titkunk? Miért válassz minket?

Amint nevünk is jelzi rúdtánc és légtorna óráinkon nagy hangsúlyt fektetünk a művészi kivitelezésre, kecses, finom mozdulatokra. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk a technikai elemek, az erő, a hajlékonyság és az állóképesség folyamatos fejlesztésére is. Hiszünk abban, hogy a rúdtánc művészi és sportos oldalának erősítése egyre jobban segít eloszlatni az emberek fejében a tévhitet, miszerint a rúdtánc az éjszakai bárok szórakoztató műfaja. Hiszen mára ez egy komoly sportággá nőtte ki magát, amiből országos és világversenyeket is rendeznek, valamint hamarosan az olimpiai számok sorába is bekerülhet. Stúdiónk versenyzői kiemelkedő helyezéseket érnek el különböző rúdtánc-és légtorna megmérettetéseken. Országos és nemzetközi versenyeken egyaránt számos éremmel büszkélkedhetünk.

Ám természetesen nemcsak azokat várjuk, akik komoly sportolói múlttal rendelkeznek, vagy versenyezni szeretnének! Teljesen kezdőket is szeretettel látunk, és azokat is, akik csak hobbiként, alakformálás vagy egyszerűen kellemes időtöltés végett választják a rúdtáncot vagy a légtornát! Egyáltalán nem számít most milyen formában vagy. Csak pozitív hozzáállásra és nyitottságra van szükség. Ne félj attól ha nem vagy még hajlékony, erős, vagy már iskolás korod óta nem edzettél. A legnagyobbak is a nulláról kezdték, hidd el, hogy Te is képes vagy rá. Mint bármi más sportnál, itt is időre lesz szükséged. De garantáljuk, hogy ez az idő sok vidámsággal és sikerélménnyel teli lesz! Hagyd magad mögött az aggályaid, gyere el hozzánk, hogy hónapról hónapra új ember lehess! 

A rúdtánc mellett másik fő profilunk a légtorna! Kiváló artistáktól sajátíthatjátok el az aerial hoop (karika) és aerial silk (selyemfüggöny) alapjait, illetve később nehezebb elemeket is, amiket aztán szép összekötésekkel hosszabb koreográfiákká alakíthattok. Nem is kell olyan sok idő hozzá, mint elsőre gondolnátok. Már az első órákon igazi sikerélményben lesz része még azoknak is, akik előtte nem sportoltak komolyabban, vagy nem elég erősek és hajlékonyak. 

A rúdtánc és légtorna mellett tartunk stretching (nyújtás) órákat is. Ezek a kiegészítő foglalkozások lehetővé teszik, hogy a rúdtánc-és légtorna órákon később nehezebb hajlékonysági elemeket is tudjatok kivitelezni.

Legfőbb elvünk, hogy mindenkit képességeinek és tudásának megfelelően fejlesszünk. Mivel óráinkon korlátozzuk a létszámot, lehetőségünk nyílik arra, hogy minden egyes vendégünkre kiemelt figyelmet fordítsunk.

Az ARTPOLE STUDIO a legjobb választás,ha

  • unod az edzőtermi monotonitást
  • jól szeretnéd magad érezni, miközben hatékony edzést végzel megdolgoztatva minden izomcsoportod
  • szeretnél szexi és magabiztos lenni
  • játékos edzésekre vágysz egy biztonságos, egészséges környezetben

Profi edzőink mellett barátságos társaság, kellemes hangulat, szép környezet, és megfizethető árak várják a kicsiket és nagyokat, amatőröket és profikat egyaránt. Ezt az élményt kár lenne kihagyni!

JELENTKEZÉS online: http://budastudio.artpole.hu/orarend/

További info:

artpole.buda@gmail.com
Cím: 1023, Budapest, Lajos u. 33. (Kolosy térnél)

 

Szolgáltatások

Rúdtánc

AERIAL HOOP / légtor…

Stretching

AERIAL SILK / légtor…

Magánóra

Versenyfelkészítés

RÚDFITNESZ gyerek

LÉGTORNA gyerek

POLE FLOW WORKSHOP

Baby on Board torna

Gyakorló óra

Még több szolgáltatás!