Kik vagyunk?

Az ARTPOLE STUDIO Buda legkedveltebb rúdtánc stúdiója! Vendégeink a rúdtáncon kívül számos más műfajjal is megismerkedhetnek nálunk; oktatunk légtornát (aerial silk, aerial hoop), balettet és tartunk stretching (nyújtás) illetve alakformáló órákat is. Foglalkozásainkra nemcsak azokat várjuk, akik komoly sportolói múlttal rendelkeznek, teljesen kezdőket is szeretettel látunk! Legfőbb elvünk, hogy mindenkit képességeinek és tudásának megfelelően fejlesszünk. Mivel óráinkon korlátozzuk a létszámot, lehetőségünk nyílik arra, hogy minden egyes vendégünkre kiemelt figyelmet fordítsunk.Stúdiónkban 8 rúd áll vendégeink rendelkezésére, 4 forgó és 4 statikus rúd. 

ART és POLE – művészet és rúd. Amint nevünk is jelzi, a rúdtánc egyik irányzataként különös gondot fordítunk a művészi kivitelre, a táncos-balettos elemek, mozgásformák hangsúlyosabbá tételére. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy lemondanánk az erőnlétet, állóképességet, alakformálást szolgáló módszerekről, hiszen ezek is hozzájárulnak a rúdtánc sikeréhez.

De mi is az oka a rúdtánc elképesztő népszerűségének?

A tömeges jelentkezéseket az asszonyok, lányok azzal magyarázzák, hogy a rúdtánc tréningek során edzettebbek, karcsúbbak, kecsesebbek, elegánsabb és vágykeltőbb mozgásúak lettek. Sokan megemlítik, hogy a rúdtánc segített nekik párjuk meghódításában, visszahódításában is.

Akik sportolni, versenyezni szeretnek, azt mondják, hogy a rúdtánc mára már nem a bárok izgató látványossága, hanem elfogadott sportág, amelynek hivatalos országos, Európa, ill. világbajnokságát rendszeresen megrendezik. Ezeken a forró hangulatú versenyeken a magyar rúdtáncosok nagyszerű sikereket aratnak. Mára már az ARTPOLE versenyzői is kiemelkedő helyezéseket érnek el különböző rúdtánc-és légtorna megmérettetéseken. Országos és nemzetközi versenyeken egyaránt számos éremmel büszkélkedhetünk.

  • Te is szeretnél szexi és magabiztos lenni?
  • Unod az edzőtermi monotonitást és keresnél valami izgalmasabbat, hogy formában tartsd magad?
  • Szeretnél jól szórakozni mialatt az összes izomcsoportod megdolgoztatjuk?
  • Titokban szívesen megtanulnád, hogy mozogj szexisen a párod előtt?
  • Játékos edzésekre vágysz egy biztonságos, egészséges környezetben?

Ha a fenti kérdések bármelyikére igen a válaszod, úgy nálunk a helyed.

Az ARTPOLE STUDIO a legjobb választás, ha jól szeretnéd magad érezni, miközben hatékony edzést végzel. Trénereinknél a legjobb kezekben leszel, hiszen kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy mindenki a képességeinek megfelelő ütemben haladjon, fejlődjön. Profi edzőink mellett barátságos társaság, kellemes hangulat, szép környezet, és megfizethető árak várják a kicsiket és nagyokat, amatőröket és profikat egyaránt. Ezt az élményt kár lenne kihagyni!

Hozd magad formába, dolgozd le a felesleget, tornáztasd meg az egész tested, és lépj kapcsolatba a benned szunnyadó szexistennővel. Bárkit várunk az óráinkon, nem számít most milyen formában vagy. Csak pozitív hozzáállásra és nyitottságra van szükség. Felejtsd el azokat a kifogásokat, hogy nem elég erős a felsőtested, nem vagy elég hajlékony, elég ügyes, vagy már iskolás korod óta nem edzettél. Ez nálunk mind nem számít. A legnagyobbak is a nulláról kezdték, hidd el, hogy Te is képes vagy rá. Tehát hagyd otthon a kifogásokat, és mi megtanítunk neked mindent, amit tudnod kell. Mint bármi más sportnál, itt is időre lesz szükséged. Még a világbajnokok is ügyetlenkedtek az elején. Szóval hagyd magad mögött az aggályaidat, gyere el hozzánk, hogy hónapról hónapra új ember lehess. Várunk!

JELENTKEZÉS online: http://budastudio.artpole.hu/orarend/

További info:

artpole.buda@gmail.com
0630/9505083
Cím: 1023, Budapest, Lajos u. 33. (Kolosy térnél)

 

Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial HOOP

Stretching

Légtorna

Aerial SILK

Magánóra

Pole Choreo

Versenyfelkészítés

POLE ART WORKSHOP

Fotózás

Lánybúcsú

Még több szolgáltatás!