IPSF Országos Légtorna Bajnokság 2019

A 2019-es év mérföldkő volt a légtorna szempontjából, ugyanis az International Pole Sports Federation első ízben rendezett bajnokságot aerial hoop (karika) kategóriában. Hasonlóan az Országos Rúdsport Bajnoksághoz, itt is szigorú szabályrendszer szerint kellett összeállítani a gyakorlatokat. A légtornánál is óriási hangsúlyt fektettek a kötelező elemekre, a pontos vonalvezetésre és precíz kivitelezésre. Az eseményt több országból érkező kvalifikált pontozóbírók zsűrizték. 

Stúdiónk növendékei és edzői hónapokat készültek a versenyre, aminek köszönhetően szép eredmények születtek. Az IPSF Országos Légtorna Bajnokságot igazi éremesővel zártuk. Az egynapos budapesti versenyen az Artpole Studio összes induló versenyzője dobogós helyen végzett. 

Fábián Csenge - junior elit 1.hely

Szende Dóra – női elit 1.hely

Giret Minka-Csák Lívia gyerek duó 2.hely

Zele Renáta – női elit 3.hely

Horváth Zsófi – női amatőr 3.hely

Rózsa Csilla – női profi 1.hely

Köszönet a sikerekért az Artpole Studio két kiváló edzőjének; Szabó Lillának és Segui-Fábián Eszternek a felkészítésért és támogatásért.

Május 18-19-én a rudas versenyzőinkért szurkolunk a Folyondár Sportcentrumban!

A Légtorna Bajnokságról itt láthattok képeket: https://www.facebook.com/pg/ArtpoleBudaStudio/photos/?tab=album&album_id=2487282781302323

IPSF Országos Légtorna Bajnokság 2019
Szolgáltatások

Rúdtánc

AERIAL HOOP / légtor…

Stretching

AERIAL SILK / légtor…

Magánóra

Versenyfelkészítés

RÚDFITNESZ gyerek

LÉGTORNA gyerek

POLE FLOW WORKSHOP

Baby on Board torna

Fotózás

Még több szolgáltatás!