Gyerek rúdfitnesz és légtorna tanfolyamok

Gyerek RÚDFITNESZ és LÉGTORNA tanfolyamainkon megtanulhatjátok a legszuperebb, eddig csak cirkuszban látott trükköket profi oktatóinktól!

A tanfolyamokra 8-14 éves lányokat várunk, akik szívesen próbálnák ki magukat egy új, izgalmas sportágban!

Az órák szeptembertől hétköznaponként a 16:30-17:30 idősávban lesznek! Jelentkezni honlapunkon az ÓRAREND menüpontnál tudtok! Kérjük, előtte figyelmesen olvassátok el a FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKET

A kép alatt olvashatjátok a részleteket!

Gyerek rúdfitnesz és légtorna tanfolyamok

A RÚDFITNESZ a gyerekek körében is egyre elterjedtebb, és a felnőttek is szívesen hordják már csemetéiket rúdfittnesz tanfolyamokra, látva annak hirtelen pozitív hatásit. A rúdfittnesznek semmi köze a szexi mozgáshoz, inkább szól az akrobatikus mozdulatokról, tornaelemekről. Amellett, hogy kiválóan fejleszti az izomzatot és az erőnlétet, szórakoztató kikapcsolódás a kisebbek számára is. 

Az AERIAL HOOP a légtorna egy divatos, egyre szélesebb körben népszerű, különleges és vonzó mozgásformája. Egyik fő eszköze, a mennyezetről lelógó karika (aerial hoop), mely különleges pózok, szép mozdulatok, látványos elemek és trükkök végrehajtására alkalmas.

Az AERIAL SILK, másnéven tissue, a cirkusz világából ismert akrobatikus sportág. Az artisták két felfüggesztett selyemszalagon lógnak a levegőben, és látványos mutatványokat adnak elő akár szóló akár duó produkció formájában. Ám az aerial silk nemcsak az artisták kiváltsága! Nálunk bárki elsajátíthatja az alapokat és akár komolyabban is elkezdhet foglalkozni a légtornával. Az aerial silk valamivel több erőkifejtést igényel, mint az aerial hoop, ezért kezdőknek először inkább karika (aerial hoop) óráinkat javasoljuk. Pár óra után megerősödtök annyira, hogy az aerial silk sem okoz majd gondot.

Óráinkon nem feltétel a sportmúlt, bárki jöhet, aki kedvet érez magában, hogy kipróbáljon új, izgalmas, kihívásokkal és sikerélményekkel teli sportágakat! Olyan látványos trükköket és koreográfiákat tanulhattok meg, amiket eddig csak cirkuszban láttatok. 

Az sem akadály, ha kicsit féltek a magasban, mert lehetőségetek lesz először talajközelben megtanulni és gyakorolni az elemeket. Profi és kedves edzőinknek köszönhetően mindig biztonságban érezhetitek magatokat a szeren. Továbbá figyelembe vesszük az egyéni képességeket és tudásszintet, ennek megfelelően fejlesztünk mindenkit.

Régebbi csoportjaink már igazi kis családdá kovácsolódtak össze. Közülük jópáran már hazai és nemzetközi versenyeken is sikerrel szerepeltek, rengeteg érmet zsebeltek be. Aki kedvet érez a versenyzéshez később, vállaljuk a felkészítését, de akik nem szeretik a rivaldafényt, azoknak is hamar kedvenc hobbijukká válik a légtorna. Szóval vigyázzatok, mert „függőséget” okoz

A rúdfitnesz és a légtorna egyaránt fejleszti az erőnlétet, koncentrációt, kitartást, mozgáskoordinációt. Erősíti és nyújtja az izmokat, növeli az állóképességet és a rugalmasságot, mozgásotok sokkal harmonikusabb lesz általuk. Hamar tapasztalhatjátok testeteken is a pozitív változást, rövid időn belül szálkásodik majd izomzatotok és egyre hajlékonyabbak lesztek. Kiegészítésnek ajánljuk stretching óráinkat. 

Profi edzőink gondoskodnak arról, hogy biztonságosan és saját tempótoknak megfelelően tudjatok fejlődni. A létszámot annak érdekében limitáljuk, hogy mindenkinek elég idő jusson a gyakorlásra, és az edző is egyformán figyelhessen rátok.

Rúdfitnesz és légtorna óráink nem igényelnek előképzettséget, komoly sportmúlt nem szükséges – bárki elkezdheti.

Csoportos és magánórákra is jöhettek hozzánk, illetve versenyfelkészítést is vállalunk.

Az edzések 60 percesek, melyek bemelegítésből, nyújtásból, erősítésből és trükkök, elemek, kombinációk elsajátításából állnak különböző edzettségi szinteknek megfelelően.

Stúdiónk a 18 év alatti korosztályt kizárólag személyesen megtett szülői beleegyezéssel fogadja!

Szolgáltatások

Rúdtánc

AERIAL HOOP / légtor…

Stretching

AERIAL SILK / légtor…

Magánóra

Versenyfelkészítés

RÚDFITNESZ gyerek

LÉGTORNA gyerek

POLE FLOW WORKSHOP

Baby on Board torna

Gyakorló óra

Még több szolgáltatás!