LÉGTORNA gyerek

LÉGTORNA gyerek

Szeptembertől indulnak kezdő gyermek légtorna óráink, melyekre 8-14 éves korú lányok jelentkezését várjuk.

Aerial Hoop óráinkra már szeptember 5-től jöhettek, aerial silk pedig az azt követő héten kezdődik (első óra szeptember 13.) Jelentkezni az ÓRAREND menüpont alatt tudtok! A következő heti órarendet csütörtökönként töltjük fel! 

Aerial hoop és aerial silk óráinkon nem feltétel a sportmúlt, bárki jöhet, aki kedvet érez magában, hogy kipróbáljon egy új, izgalmas, kihívásokkal és sikerélményekkel teli sportágat! Olyan látványos trükköket és koreográfiákat tanulhattok meg, amiket eddig csak cirkuszban láttatok. 

Az sem akadály, ha kicsit féltek a magasban, mert lehetőségetek lesz először talajközelben megtanulni és gyakorolni az elemeket. Profi és kedves edzőinknek köszönhetően mindig biztonságban érezhetitek magatokat a szeren. Továbbá figyelembe vesszük az egyéni képességeket és tudásszintet, ennek megfelelően fejlesztünk mindenkit.

Régebbi csoportjaink már igazi kis családdá kovácsolódtak össze. Közülük jópáran már hazai és nemzetközi versenyeken is sikerrel szerepeltek, rengeteg érmet zsebeltek be. Aki kedvet érez a versenyzéshez később, vállaljuk a felkészítését, de akik nem szeretik a rivaldafényt, azoknak is hamar kedvenc hobbijukká válik a légtorna. Szóval vigyázzatok, mert „függőséget” okoz

Az AERIAL HOOP a légtorna egy divatos, egyre szélesebb körben népszerű, különleges és vonzó mozgásformája. Egyik fő eszköze, a mennyezetről lelógó karika (aerial hoop), mely különleges pózok, szép mozdulatok, látványos elemek és trükkök végrehajtására alkalmas.

Az AERIAL SILK, másnéven tissue, a cirkusz világából ismert akrobatikus sportág. Az artisták két felfüggesztett selyemszalagon lógnak a levegőben, és látványos mutatványokat adnak elő akár szóló akár duó produkció formájában. 

Ám az aerial hoop és aerial silk nemcsak az artisták kiváltsága! Nálunk bárki elsajátíthatja az alapokat és akár komolyabban is elkezdhet foglalkozni a légtornával.

Az aerial silk valamivel több erőkifejtést igényel, mint az aerial hoop, ezért kezdőknek először inkább karika (aerial hoop) óráinkat javasoljuk. Pár óra után megerősödtök annyira, hogy az aerial silk sem okoz majd gondot.

A légtorna fejleszti az erőnlétet, kitartást, mozgáskoordinációt. Erősíti és nyújtja az izmokat, növeli az állóképességet és a rugalmasságot, mozgásotok sokkal harmonikusabb lesz általa. Hamar tapasztalhatjátok testeteken is a pozitív változást, rövid időn belül szálkásodik majd izomzatotok és egyre hajlékonyabbak lesztek. Kiegészítésnek ajánljuk stretching óráinkat. 

Profi edzőink gondoskodnak arról, hogy biztonságosan és saját tempótoknak megfelelően tudjatok fejlődni. A létszámot annak érdekében limitáljuk, hogy mindenkinek elég idő jusson a gyakorlásra, és az edző is egyformán figyelhessen rátok.

Légtorna óráink nem igényelnek előképzettséget, komoly sportmúlt nem szükséges – bárki elkezdheti.

Csoportos és magánórákra is jöhettek hozzánk, illetve versenyfelkészítést is vállalunk.

Az edzések 60 percesek, melyek bemelegítésből, nyújtásból, erősítésből és trükkök, elemek, kombinációk elsajátításából állnak különböző edzettségi szinteknek megfelelően.

 

Az edzés hossza

60 perc

Ajánlott ruházat

Hosszú cicanadrág és testhez simuló póló