Rúdtánc — 2024.07.11

ÓraRúdtánc
Dátum2024.07.11 (Csütörtök)
Kezdés16:30
Befejezés17:30
Hossz60 perc
Férőhelyek8 személy
Szabad hely7 személynek
RuházatFeszes rövidnadrág (sort) és top

Kezdőknek nem szükséges a nagyon rövid nadrág, de fontos a térdeket szabadon hagyni. Továbbá ők vehetnek egy testre simuló pólót a top fölé.

Az órákon mezítláb gyakorlunk
Már nem lehet jelentkezni!

Terem

Rúdtánc terem

Rúdtánc terem

Gyönyörű, tágas, világos, tiszta termekkel várunk Benneteket!

A rúdtánc teremben jelenleg 8 rúd áll rendelkezésetekre, 4 statikus és 4 forgó. A rudak távol helyezkednek el egymástól, illetve a faltól, így mindenkinek kényelmesen van helye a gyakorlásra, nem ütközünk össze egymással.A nagy tükörfelület lehetővé teszi, hogy jól lássuk magunkat edzés közben, és a teret még tágasabbá varázsolja. 

Edző

Szigeti Zita „Zizi”

Zita a Dózsa György Táncművészeti Iskolában tanult színpadi táncosként. Iskolai tanulmányai után a Fővárosi Nagycirkusz tánckarának tagja volt. Jelenleg is számos színpadi produkcióban, televíziós műsorban és showban láthatjátok. A rúdtánccal a Artpole Studioban találkozott. Hamarosan kétszeres országos bajnok lett. Részt vett a Pole Art Italy rangos nemzetközi versenyen is. Órái pörgősek, táncos múltjának (és jelenének) köszönhetően nagy hangsúlyt fektet a szép kivitelezésre, de a dinamikus kombinációk is közel állnak hozzá. 

Szolgáltatások

Rúdtánc

AERIAL HOOP / légtor…

Stretching

AERIAL SILK / légtor…

Magánóra

Versenyfelkészítés

RÚDFITNESZ gyerek

LÉGTORNA gyerek

POLE FLOW WORKSHOP

Baby on Board torna

Gyakorló óra

Még több szolgáltatás!