AERIAL SILK / légtorna — 2024.10.25

ÓraAERIAL SILK / légtorna
SzintKEZDŐ
Dátum2024.10.25 (Péntek)
Kezdés17:45
Befejezés18:45
Hossz60 perc
Férőhelyek8 személy
Szabad hely5 személynek
Ruházathosszú, testhez simuló nadrág, top és testhez simuló póló

Terem

Balett terem

Balett terem

Gyönyörű, tágas, világos, tiszta termekkel várunk Benneteket!

A hófehér balett-termet speciális fehér balettpadló borítja. A nagy tükörfelület lehetővé teszi, hogy jól lássuk magunkat edzés közben, és a teret még tágasabbá varázsolja. Körben a falra balettrudak vannak felszerelve. Óriási ablakok teszik a termet még világosabbá.

A balett-teremben a balettórákon kívül stretching és légtorna edzéseken (aerial hoop, aerial silk/tissue) vehettek részt! 

Edző

Csúz Réka

Sziasztok! Csúz Réka vagyok

Eredeti szakmámat tekintve fogorvos, ám ma már legalább ugyanennyi időt töltök különféle mozgásformákkal – tánccal, sporttal, silkezéssel. Nagyon sokat kaptam és kapok ezektől az aktivitásoktól; sokat tanultam magamról, a testemről, valamint szereztem végtelen sok élményt, és, ami talán még fontosabb, barátot általuk.

Gyerekkoromban versenysportoltam – atletizáltam és szertornáztam is –, de nagyon nehezen viseltem a versenyszituációt, pontokat, drukkot, időeredményeket, és ez sajnos hosszú időre el is vette a kedvemet valaminek a rendszeres, elmélyültebb űzésétől.

Olyan 8-10 éve, saját nyugalmam keresése során jutottam el először, a feszültség feloldásának, egyik legjobb módjához, a mindennapos nyújtáshoz, majd az akrojógához, ami amellett, hogy érdekes tapasztalás volt, arra is segített ráébreszteni, hogy megtaláljam a saját, valahol bennem bujkáló erőmet, ami majd megtámaszt és –tart a hétköznapokban is. Ekkor jött a: silkezés. A silk egyik oldalról egy kemény sport, amely megköveteli a jó állóképességet és az izmok megfeszített munkáját, ugyanakkor légies és játékos is, ami óriási szabadságot képes biztosítani.

Kijelenthetem, hogy nekem épp a silk, vagyis a huzamosabb ideig levegőben levés és ott is maradás segített, hogy képessé váljak az alattam lévő, hétköznapi talajt még inkább megszilárdítani. Az órákat is valahogy így képzelem: balance-ban: a technikai gyakorlatok, trükkök és fogások megmutatása mellett arra is ügyelvén, hogy számotokra is át- és megélhető maradjon a mozgás.

Szolgáltatások

Rúdtánc

AERIAL HOOP / légtor…

Stretching

AERIAL SILK / légtor…

Magánóra

Versenyfelkészítés

PoleKid

LÉGTORNA gyerek

POLE FLOW WORKSHOP

Baby on Board torna

Gyakorló óra

Még több szolgáltatás!