1 éves az Artpole

Kedves Vendégeink!

Elérkezett az Artpole Studio első szülinapja! Rengeteg élmény, nevetés, küzdelem és siker áll mögöttünk. Büszkék vagyunk arra, hogy egy év leforgása alatt már igazi sportolók, versenyzők kerültek ki a stúdiónkból, akik az elkövetkező hónapokban komoly versenyeken mérettetik meg magukat. De ugyanolyan felemelő érzés számunkra, ha valaki hobbiként űzi a rúdtáncot vagy légtornát... látni rajtatok a felszabadultságot, örömet abban a pár órában amit itt töltünk együtt...nos az mindent megér:) És nemcsak a tanítványaink lettetek ezalatt az év alatt, hanem a barátaink. Barátok, akik szívesen kérnek tanácsot tőlünk, akik olykor kiöntik nekünk a lelküket, és akikkel jókat beszélgetünk a folyosón vagy a öltözőben:) Mi is mindig számíthatunk rátok, meghallgatjátok a gondjainkat, bajainkat, örömeinket. Nemcsak bennünk leltetek barátra, hanem egymással is gyorsan megtaláltátok a közös hangot, összekovácsolt mindenkit a sport. Többen mikor először beléptetek a terembe félénkek voltak, mára viszont magabiztosak lettek, kivirultak és 180 fokos fordulatot vett az életük. Van aki 2 hónap alatt megtalálta élete párját, és már az esküvőre gyakorolja aerial hoop koreográfiáját, és olyan is akad, aki egy szakítás után a sportot választotta a sírdogálás helyett, és mára az egyik legígéretesebb versenyzőnk lett.

Mindaz, amit megálmodtam, amikor elképzeltem ezt a stúdiót valóra vált: egy olyan sziget lett, ahol elfelejtitek pár órára a hétköznap gondjait, bajait, és felhőtlenül, boldogan csak magatokra koncentráltok. Akár arra, hogy később profi sportolók legyetek, akár arra hogy egyre szebb alakotok legyen, vagy arra, hogy kedvetek leljétek a táncban...mindegy is, a lényeg, hogy ott, akkor csak Ti vagytok fontosak, a Ti boldogságotok! 

A hangulat minden várakozásomat felülmúlta, és ezt legfőképpen a stúdió csodálatos edzőinek, akik nemcsak kiváló szakemberek, hanem igazi jóbarátok, akikre mindig számíthatok, munkában és magánéletben egyaránt. A csapat összeállításánál a szaktudás rendkívül fontos helyen állt, de mint pedagógus tudom, hogy mit sem ér egy profi edző, ha a tanítványok nem szeretik, nem bíznak benne. Az Artpole Studio edzői csapatának kialakításánál elsődleges szempont volt olyan emberek felkutatása, akik szívüket-lelküket beleteszik minden egyes napba, akikhez minden vendégünk szívesen jár, szeretik őket, és bármilyen kéréssel/kérdéssel bizalommal fordulnak hozzájuk! 

Köszönöm trénereink munkáját! Vendégeinknek pedig, hogy minket választottak és jelenlétetekkel minden nap gazdagítják a stúdió életét:) 

Rózsa Csilla

2015. február 28.

https://www.youtube.com/watch?v=v4Qsvl3RHQA

 

1 éves az Artpole

 

 

Szolgáltatások

Rúdtánc

AERIAL HOOP / légtor…

Stretching

AERIAL SILK / légtor…

Magánóra

Versenyfelkészítés

RÚDFITNESZ gyerek

LÉGTORNA gyerek

POLE FLOW WORKSHOP

Baby on Board torna

Gyakorló óra

Még több szolgáltatás!