Hogyan jelentkezz az órákra?

Regisztráció

Az alábbi linkre kattintva tudtok regisztrálni: http://artpole.hu/regisztracio/

Regisztrálni csak első alkalommal kell, utána már bármikor csak egy kattintással tudtok jelentkezni óráinkra! Regisztráció során be kell írjátok neveteket, email címeteket és telefonszámotokat (a többi adat megadása opcionális). Ezek az adatok azért szükségesek, hogy így bármi esetleges változás esetén tudjunk értesíteni Benneteket időben. Ezen kívül választhattok egy jelszót, amit mindenképp jegyezzetek meg, mert ezzel fogtok tudni mindig belépni rendszerünkbe. A sikeres regisztrációról kaptok egy emailt.

Jelentkezés

Óráinkra online tudtok jelentkezni a http://artpole.hu/orarend/ linkre kattintva!

Ha már regisztrált tag vagy, csak kiválasztod az órát, és klikkelsz a jelentkezésre! FIGYELEM! A jelentkezés 2 órával az adott óra előtt lezárul! Lemondás 8 órával a kezdés előtt kell megtörténjen! Ez azt jelenti, hogy legkésőbb 8 órával órakezdés előtt le kell mondanotok a foglalást, ha nem tudtok jönni az adott órára, különben az alkalmat levonjuk bérletetekből! Amennyiben nincs érvényes bérletetk, következő alkalommal csak abban az esetben vehettek részt az órán, ha rendeztétek az elmaradást! Reggeli órák esetében előző este 19 óráig lehetséges a lemondás! A későbbi lemondásokat nem tudjuk elfogadni! Lemondás online módon lehetséges! 

Aki nem jelentkezik be az órára, és tele van az óra, sajnos nem áll módunkban beengedni, mivel a létszámkorlátot annak érdekében hoztuk létre, hogy minden egyes vendégünkre elég figyelem jusson, és elég időt tölthessetek az adott szeren (rúdon, karikán vagy silken)! 

Amennyiben több, mint 5 perc késéssel érkeztek, de valaki várakozik a helyetekre, a helyetek automatikusan átvehetik, de a bérletetekből ebben az esetben is levonódik az alkalom! A megnövekedett forgalmunk miatt ezért érdemes időben érkeznetek és mindig arra az időpontra jelentkezni, amire biztosan odaértek! 

Bérletek lejárata

Kérjük, tartsátok számon, mikor jár le a bérlet! Az 5 alkalmas bérleteket 4 hét alatt, a 10 alkalmasakat pedig 6 hét alatt kell lejárni! Hosszabbításra kizárólag orvosi igazolás bemutatásával van lehetőség. Aki nem tudja lejárni a 10alkalmas bérletet 6 hét alatt, javasoljuk neki az 5alkalmas bérletünket, vagy az órajegyet! 

Az online bejelentkezés előnyei

Folyamatosan arra törekszünk, hogy minél gördülékenyebb és kényelmesebb legyen számotokra a bejelentkezés. Online rendszerünk 24 órában rendelkezésetekre áll, így nem kell telefonálnotok, vagy smst írni, bármikor tudtok jelentkezni az órákra. A rendszer segít nekünk limitálni a résztvevők számát, illetve Nektek is garantált helyetek lesz ennek köszönhetően az órákra. Ezen felül óra elmaradás esetén is csak azokat tudjuk értesíteni erről, akik be vannak jelentkezve. 

Hogyan jelentkezz az órákra?
Szolgáltatások

Rúdtánc

AERIAL HOOP / légtor…

Stretching

AERIAL SILK / légtor…

Magánóra

Versenyfelkészítés

RÚDFITNESZ gyerek

LÉGTORNA gyerek

POLE FLOW WORKSHOP

Baby on Board torna

Gyakorló óra

Még több szolgáltatás!