Rúdsport Magyar Bajnokság 2018

Két napra nyúlt a 2018-as IPSF Rúdsport Magyar Bajnokság, köszönhetően a versenyzők egyre növekvő számának. Idén a rúdsport mellett új kategóriával bővült a paletta, a résztvevők már rúdművészeti ágban is megmutathatták tudásukat. Itt kevésbé kötött szabályok szerint pontozták a versenyzőket, mint a rúdsportban. A rúdművészeti győztes Vígh Alexandra lett, másodi helyen Litkey Dorottya végzett, a bronzot pedig Pintér Kata szerezte meg. A rúdművészet páros versenyét a Pole Theatre amatőr kategóriájának abszolút győztesei, Prokl Violetta és Molnár Renáta nyerte. Amatőr, profi illetve elit kategóriában lehetett jelentkezni a versenyre. Számos női egyéni produkció mellett láthattunk néhány páros versenyszámot, illetve két férfi előadót is. A női elit kategória győztese ismét Marosvölgyi Noémi lett, ezzel megszerezve 4. országos bajnoki címét. Második helyen Bökfi Réka, harmadikon pedig Wölfing Tímea végzett. 

Az idei Rúdsport Magyar Bajnokság egy mérföldkő volt az Artpole Studio életében! Egyik tehetséges tanítványunk, Juhász Anna első helyezést ért el junior kategóriában, ezzel megszerezve első aranyérmünket az IPSF verseny történetében! 
Németh Alexandra női amatőr kategóriában bekerült a döntőbe a legjobb 10 versenyző közé, ahol végül 8. helyen végzett egy gyönyörűen kivitelezett gyakorlattal. Horváth Hanna mindössze egy hellyel csúszott le a döntőbe kerülésről, de ő is méltón képviselt bennünket művészi produkciójával.
Fábián Szofi egy rendkívül szórakoztató és élvezetes számmal készült, melyet a Macskák című musical ihletett. Szofi ezzel szintén bejutott a gyermek kategória döntőjébe, és végül az igen erős mezőnyben 5. helyezett lett! A lányok felkészülését Rózsa Csilla, Németh Dominika és Váradi Orsolya segítette. 

Gratulálunk versenyzőinknek a kitartó munkájukhoz és eredményeikhez, valamint köszönjük, hogy dicsőséget hoztak nekünk! 

Továbbá gratulálunk az összes többi résztvevőnek illetve a szervezőknek a színvonalas versenyhez!

Képek a versenyről itt: http://artpole.hu/galeria/rudsport_magyar_bajnoksag_2018/

Rúdsport Magyar Bajnokság 2018
Szolgáltatások

Rúdtánc

AERIAL HOOP / légtor…

Stretching

AERIAL SILK / légtor…

Magánóra

Versenyfelkészítés

RÚDFITNESZ gyerek

LÉGTORNA gyerek

POLE FLOW WORKSHOP

Baby on Board torna

Fotózás

Még több szolgáltatás!