Kezdő rúdtánc és légtorna tanfolyamok az új évben

Új év, új élet, új sport!!!

Érezted már azt, hogy elégedetlen vagy magaddal, alakoddal, életviteleddel? Ez negatív irányba befolyásol rengeteg más dolgot körülötted és jelentősen kihat a hangulatodra is? Kipróbáltál már sokféle sportot, de egyik sem kötött le igazából és ezért nem voltál elég kitartó? ...

Kezdő rúdtánc és légtorna tanfolyamok az új évben

Akkor segítünk, hogy ez idén gyökeresen megváltozzon! Kezdő RÚDTÁNC és LÉGTORNA óráinkon garantáltan nem fogsz unatkozni, ráadásul hamar sikereket érsz el! Izomzatod gyorsan fejlődik, testalkatodon pedig pár hónap alatt olyan változást fogsz tapasztalni, hogy nem hiszel a szemednek! Nem beszélve arról, hogy mindezt nem kőkemény és unalmas konditermi izzadással éred el, hanem vidám, élvezhető és izgalmas gyakorlatokkal! Vágj bele és változtasd meg az életed! 

Az órarendre kattintva tudtok jelentkezni, illetve itt látjátok melyek kezdő és haladó óráink! Amelyeken nincs jelölve a szint, arra bárki jöhet! A korlátozott létszám miatt kiemelt figyelmet fordítunk minden kedves vendégünkre, hogy mindenki a saját tempójában és adottságaihoz mérten fejlődhessen. 

Nem kell szuperképességekkel rendelkezned ahhoz, hogy te is légtornász lehess, vagy fejjel lefele pörögj a rúdon. Profi csapatunk segít mindenkinek abban, hogy biztonságos körülmények között sajátíthassák el ezeknek a csodás sportoknak minden fortélyát. 

Várunk szeretettel! 

Jelentkezés: http://artpole.hu/orarend/

Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial HOOP

Stretching

Légtorna

Aerial SILK

Magánóra

Versenyfelkészítés

NYÍLT NAP

POLE FLOW WORKSHOP

Rúd alapozó

Fotózás

Még több szolgáltatás!