Rúdsport Magyar Bajnokság 2019

Az IPSF Hungary jó ideje a legrangosabb rúdsport versenynek számít az országban. Szigorú szabályokat kell követni a versenyzőknek, melyeket egy nemzetközi bírói testület pontoz. A 2019-es kétnapos verseny hozta a tőle megszokott magas színvonalat. Tanítványaink és edzőink idén is szép számmal képviseltek minket az Országos Bajnokságon! 

Szigeti Zita felnőtt női profi kategóriában a dobogó tetejére álhatott, ami először történt meg az Artpole Studio történetében. 

Stúdiónk másik versenyzője, az extrém hajlékonyságáról és kecses mozdulatairól ismert Jászonyi Júlia, rúdművészet junior kategóriában ezüstérmet nyert. 

Profi trénerünk, Litkei Dorottya egy gyönyörű lírai produkcióval épphogy lecsúszott a dobogóról, felnőtt rúdművészet elit kategóriában 4. helyen végzett. 

Fábián Szofi szintén 4. helyen végzett egy nagyon erős elit gyerek mezőnyben, ami kiemelkedő teljesítmény. 

Bódi Gyöngyi, stúdiónk trénere az 50+ kategóriában hozta el az aranyérmet. 

Bakos Dóra és Juhász Anna rúdsport és rúdművészet kategóriában is versenyeztek. Ezúttal nem értek el helyezést, de kiváló teljesítményükre nagyon büszkék vagyunk, hiszen a lényeg, hogy egy ilyen verseny alkalmával óriási fejlődésen mennek keresztül tanítványaink és rengeteg tapasztalattal felvértezve vágnak neki a következő akadálynak! 

Szeretettel gratuláluk a lányoknak, és a többi résztvevőnek. Továbbá köszönjük a kiváló körülményeket és lehetőséget a verseny szervezőinek, Páll Orsinak és Molnár Nikolettnek! 

Fotók megtekinthetők a galériánkban: 

Rúdsport Magyar Bajnokság 2019
Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial HOOP

Stretching

Légtorna

Aerial SILK

Magánóra

Versenyfelkészítés

NYÍLT NAP

POLE FLOW WORKSHOP

Rúd alapozó

Fotózás

Még több szolgáltatás!