Artpole Studio

Óbuda legnagyobb rúdtánc –és légtorna stúdióját nyitottuk meg a Kolossy térnél.

Az ARTPOLE STUDIO vezetője Rózsa Csilla balettművész, aki a Balettintézet elvégzése után a düsseldorfi opera híres balettegyüttesének lett a tagja. Növendék korában több balettverseny győztese volt, később főszerepet táncolt a Diótörőben és a Carmen balettváltozatában, majd a düsseldorfi Operaház híres balettegyüttesének tagjaként fellépett a Hattyúk tava, a Csipkerózsika, és más balettekben. A legendás televíziós, Rózsa György lányának tánctudását, szépségét a televízió képernyőjén is sokszor megcsodálhattuk.

Az Artpole Studioban a manapság elképesztően divatba jött rúdtánc és légtorna alapelemeit illetve magasabb színvonalú mozdulatsorait neves edzőktől, oktatóktól sajátíthatják el a jelentkezők a stúdió elegáns termeiben, ahova kezdőket és haladókat, gyerekeket és felnőtteket egyaránt nagy szeretettel várunk!

Stúdiónkban két tágas, tükrökkel felszerelt terem várja a vendégeket. Télen padlófűtés, a nyári melegben pedig légkondicionálás teszi még kellemesebbé a sportolási élményt. A rúdtánc terembe 8 rudat (4 statikus és 4 forgó) szereltünk be, figyelve arra, hogy a rudak megfelelő távolságra legyenek egymástól és a faltól egyaránt. A légtorna teremben 4 felfüggesztés áll rendelkezésre, amikre vagy aerial hoop-ot (karika) vagy aerial silk-et (selyemfüggöny) lehet felszerelni. A jelentkezők számát egy online bejelentkezési rendszer segítségével limitáljuk, hogy mindenkinek megfelelő ideje legyen gyakorlásra, és egy adott szert maximum 2 ember használhasson ugyanazon időben. 

Rúdtánc és légtorna óráink mellett kiegészítő edzéseket is tartunk. Stretching (nyújtás) óráink segítenek abban, hogy kevésbé hajlékony vendégeink is később képesek lehessenek olyan feladatokat végrehajtani, amikről addig nem is álmodtak. Táncos óráinkon pedig fejlesztjük a lányok mozgását, koordinációs készségét, hogy a tanult elemeket később harmonikus átmenetekkel tudják összekötni, és ezáltal válhasson kecsessé, harmonikussá a mozgásuk. 

Várunk Benneteket szeretettel! 

Jelentkezés online: http://artpole.hu/orarend/

 

Artpole Studio
Szolgáltatások

Rúdtánc

AERIAL HOOP / légtor…

Stretching

AERIAL SILK / légtor…

Magánóra

Versenyfelkészítés

RÚDFITNESZ gyerek

LÉGTORNA gyerek

POLE FLOW WORKSHOP

Baby on Board torna

Gyakorló óra

Még több szolgáltatás!