Első lépések

Szívesen kipróbálnád a rúdtáncot vagy a légtornát, de félsz, mert nem vagy elég hajlékony, vagy erős, vagy nem sportoltál még sosem? 

Ne foglalkozz ezekkel, mert a mi feladatunk, hogy segítsünk! Neked csupán annyi a teendőd, hogy eljössz és belevágsz! Megbánni biztos, hogy nem fogod! 

Egyszer mi is voltunk kezdők, sőt még a leghíresebb világbajnokok is! Nekünk is az elejéről kellett kezdenünk az erősítő és nyújtó feladatokat. De szerencsére az órák keretében illetve külön stretching óráinkon is van lehetőség a hajlékonyság és erő fejlesztésére. Ráadásul nem kell naponta fekvőtámaszokkal és külön erősítő gyakorlatokkal kínoznod magad! A rúdtánc és a légtorna is saját testsúlyos edzés, tehát miközben jól szórakozol, az izmaid szinte észrevétlenül erősödnek! 

A rúdtánc és a légtorna az első pár alkalommal persze nem olyan könnyű, mint egy séta a parkban, viszont annál szórakoztatóbb és izgalmasabb.  Viszont már az első órákon is lesz sikerélményed, és körülbelül az 5. alkalomnál elkezded érezni az eredményét is a munkádnak. Ha úgy érzed a többiek gyorsabban haladnak, akkor sem kell elkeseredni! Mindenkinek megvan a saját tempója, senkit nem sürgetünk! Fontosnak tartjuk, hogy mindenkit a képességei és tudása szerint fejlesszünk. 

Félsz attól, hogy le kell vetkőzni egy kis bugyira meg topra mindenki előtt? Nos itt szeretnénk tisztázni, hogy nem egy tangában kell rúdtáncolni, egy stretch sort tökéletesen megteszi, lényeg, hogy a lábad ne fedje semmi, hogy megfelelően tapadj a rúdhoz. Egyébként az órákon senki nem a többiek alkatával van elfoglalva, hanem azzal, hogy gyakorolja és megoldja a rá szabott feladatsorokat. Ez nem a magamutogatásról szól, hanem a biztonságról! Szóval emiatt egy percig ne aggódj!

Vágj bele, csodát fog tenni a testeddel és a lelkeddel egyaránt!

Várunk szeretettel!

Első lépések
Szolgáltatások

Rúdtánc

AERIAL HOOP / légtor…

Stretching

AERIAL SILK / légtor…

Magánóra

Versenyfelkészítés

RÚDFITNESZ gyerek

LÉGTORNA gyerek

POLE FLOW WORKSHOP

Baby on Board torna

Gyakorló óra

Még több szolgáltatás!